lenen kost geld

Met spoed geld lenen

spoedleningenDe meeste spoedleningen die je nu ziet zijn niet relatief nieuw. Spoed leningen met benamingen zoals het minikrediet, de flitslening en het voorschotje lijken allemaal enigszins op elkaar en hebben meer gemeen dan dat ze verschillen. (er zijn er niet veel meer hoor; Saldodipje en Ferratum zijn nog de enige!)

Spoedleningen

Maar er zijn ook spoedleningen die al veel en veel langer bestonden. Een van de voorbeelden is natuurlijk de particuliere lening. Deze manier van spoed lenen bestaat al zo ongeveer zo lang als dat er leningen bestaan. De bank heeft natuurlijk geen alleenrecht op het verstrekken van leningen, al is de bank wel het startpunt voor veel mensen. Je kunt ook vaak bij de bank een roodstand aanvragen. Dit gebeurd tegenwoordig steeds meer online.

Met spoed geld lenen kan zo simpel zijn als geld lenen van een familielid, of zo complex als een financiering rond krijgen voor een nieuw project waar je mee bezig bent door geldschieters te vinden. Vaak zit het er tussenin en heb je gewoon een alternatief nodig voor een spoed lening die je bijvoorbeeld niet bij een bank kunt krijgen.

Kranten

Wat je dan wilt doen is een landelijk dagblad kopen en in de rubrieksadvertenties kijken. Hier kom je vaak genoeg advertenties tegen van leningverstrekkers. Wees wel altijd voorzichtig want er zijn genoegen zaken bekend van particuliere geldverstrekkers die niet te vertrouwen zijn. Dit zul je snel genoeg merken en als jij het idee hebt dat er iets niet klopt, probeer dan geen lening af te sluiten. Je kunt geen goede deal maken met een slechte vent!